Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers 100% Score

Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers 100% Score

Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers

Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz.

 Kanye West is one of the most talented and influential people in the history of the music industry and has become a cultural icon, breaking records and setting industry standards along the way. He can be controversial and polarizing at times, but there is no doubt that he will continue to make hit after hit record.

1. WHAT IS KANYE WEST’S FULL NAME?




  • Kanye Ovante West
  • Kanye Donda West
  • Kanye Omari West
  • Kanye Damon West


Right Answer: Kanye Omari West





2. WHAT WAS THE NAME OF KANYE’S FIRST ALBUM?


  • Graduation
  • The College Dropout
  • Late Registration
  • 808s & Heartbreak


Right Answer: The College Dropout




3. WHEN IS KANYE’S BIRTHDAY?



  • June 4, 1977
  • July 8, 1978
  • June 8, 1977
  • December 4, 1978


Right Answer: June 8, 1977




4. WHO DOES KANYE SAMPLE ON HIS SONG THROUGH THE WIRE


  • Diana Ross
  • Patti Labelle
  • Anita Baker
  • Chaka Khan


Right Answer: Chaka Khan

5. WHERE WAS KANYE BORN?


  • Atlanta
  • Chicago
  • Detroit
  • Los Angeles


Right Answer: Atlanta

6. HOW MANY GRAMMY AWARDS HAS KANYE WON?


  • 9
  • 15
  • 21
  • 27


Right Answer: 21


7. WHICH POP STAR DID KANYE INTERRUPT ON STAGE AT THE 2009 VMAS?



  • Miley Cyrus
  • Taylor Swift
  • Lady Gaga
  • Britney Spears


Right Answer: Taylor Swift




8. WHAT YEAR DID THE NIKE AIR YEEZY DEBUT?


  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012


Right Answer: 2009

9. WHAT IS KANYE’S MOTHER’S NAME?



  • Donna
  • Diana
  • Donda
  • Dihanna


Right Answer: Donda




10. WHAT IS THE NAME OF THE BEAR MASCOT USED ON THE COVERS OF KANYE’S FIRST THREE ALBUMS?


  • College Bear
  • Yeezy Bear
  • Party Bear
  • Dropout Bear


Right Answer: Dropout Bear




11. HOW MANY CHILDREN DOES KANYE HAVE?


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4


Right Answer: 4




12. WHO DID KANYE COLLABORATE WITH ON THE ALBUM WATCH THE THRONE?


  • Jay-Z
  • Eminem
  • Kid Cudi
  • Chance the Rapper


Right Answer: Jay-Z

13. WHICH OF THESE KANYE ALBUMS IS HIS HIGHEST GROSSING ONE?



  • Watch the Throne
  • College Dropout
  • Late Registration
  • 808s & Heartbreak


Right Answer: College Dropout




14. ON WHICH SOCIAL MEDIA PLATFORM DID KANYE ANNOUNCE THAT HE WAS RUNNING FOR PRESIDENT OF THE UNITED STATES?


  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube


Right Answer: Twitter




15. HOW MANY HAS KANYE RELEASED AS OF JULY 2021?


  • 8
  • 9
  • 10
  • 11


Right Answer: 9




16. WHAT CITY DID KANYE HOST HIS FIRST LISTENING PARTY IN FOR HIS UPCOMING ALBUM, DONDA?


  • Atlanta
  • Chicago
  • Los Angeles
  • Austin


Right Answer: Atlanta

17. THE SONG SLOW JAMZ WAS A SONG BY RAPPER TWISTA FEATURING KANYE WEST AND WHO ELSE?



  • Ne-Yo
  • John Legend
  • Akon
  • Jamie Foxx


Right Answer: Jamie Foxx




18. WHAT YEAR WAS THE LIFE OF PABLO RELEASED?


  • 2012
  • 2014
  • 2016
  • 2018


Right Answer: 2016




19. WHICH OF THESE LABELS RELEASED THE COLLEGE DROPOUT ALBUM?


  • Interscope Records
  • Roc-A-Fella Records
  • Virgin Records
  • Warner Music Group


Right Answer: Roc-A-Fella Records




20. WHO PLAYED KANYE’S GIRLFRIEND IN THE MUSIC VIDEO FOR ALL FALLS DOWN?


  • Stacey Dash
  • Syleena Johnson
  • Janelle Monae
  • Halle Berry


Right Answer: Stacey Dash

21. IN WHICH OF THESE CITIES DID KANYE HOLD A LISTENING PARTY FOR HIS ALBUM, DONDA?


  • Camden
  • Chicago
  • San Antonio
  • San Francisco


Right Answer: Chicago




22. WHICH OF THESE PROPS DID KANYE USE AT ONE OF HIS DONDA LISTENING PARTY EVENTS?


  • A holographic image of himself
  • A drone light show tribute for his mother
  • A replica of his childhood home
  • The famous bear mascot used on some of his album covers


Right Answer: A replica of his childhood home




23. ACCORDING TO FORBES, AS OF 2020, WHAT IS KANYE’S NET WORTH?


  • $1.8 Billion
  • $1.3 Billion
  • $2.4 Billion
  • $2.1 billion


Right Answer: $1.8 Billion




24. KANYE FOUNDED THE RECORD LABEL GOOD MUSIC. WHAT DOES GOOD STAND FOR?


  • Get Out of Dodge
  • Get On Our Dollar
  • Give Only One Dream
  • Getting Out Our Dreams


Right Answer: Getting Out Our Dreams

25. WHAT IS THE NAME OF KANYE’S YOUNGEST CHILD?


  • Saint West
  • Psalm West
  • North West
  • Chicago West


Right Answer: Psalm West


Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers
Share