Breaking News

end of year 2020 quiz answers 100% score quiz diva

End of Year: 2020 Quiz Answers 100% Score
end of year 2020 quiz answers 100% score quiz diva

End of Year: 2020 Quiz Answers

End Of Year 2020😥



1. WHAT IS THE NAME OF THE DISEASE THAT STOPPED THE WORLD THIS YEAR?


  • Ebola
  • Covid-19
  • Covid-20
  • Spanish Flu


Right Answer: Covid-19



2. WHICH ONE OF THESE SINGER-SONGWRITERS DROPPED 2 ALBUMS THIS YEAR?

  • Ariana Grande
  • Lady Gaga
  • Taylor Swift
  • Miley Cyrus


Right Answer: Taylor Swift



3. WHICH SHOW BROKE A RECORD FOR MOST EMMYS WON BY A COMEDY SERIES IN A SINGLE YEAR?

  • The Queen’s Gambit
  • Big Sky
  • Schitt’s Creek
  • The Office


Right Answer: Schitt’s Creek



4. WHICH POPULAR NETFLIX DOCUSERIES DEPICTED A MURDER-FOR-HIRE PLOT?

  • Don’t F*ck with Cats
  • Tiger King
  • American Murder: The Family Next Door
  • The Ripper


Right Answer: Tiger King



5. WHAT FOOD MEME TOOK OVER SOCIAL MEDIA THIS YEAR?

  • Hot Chocolate Bomb
  • Ice Cream Lick
  • Everything is cake
  • Dunkaroos


Right Answer: Everything is cake



6. WHAT DID ELON MUSK AND GRIMES NAME THEIR NEWBORN SON?

  • X Æ A-X
  • Æ A-XII
  • X Æ A
  • X Æ A-XII


Right Answer: X Æ A-XII


7. WHO SHOT MEGAN THEE STALLION IN THE FOOT?

  • DaBaby
  • 50 Cent
  • Torey Lanez
  • Cardi B


Right Answer: Torey Lanez



8. HOW MANY YEARS DID ALEX TREBEK HOST JEOPARDY FOR?

  • 36
  • 40
  • 32
  • 25


Right Answer: 36



9. WHERE WAS THE FIRST REPORTED DEATH FROM COVID-19 IN THE U.S.?

  • New York
  • Chicago
  • Miami
  • Seattle


Right Answer: Seattle



10. WHICH NBA TEAM WON THE “BUBBLE” CHAMPIONSHIP?

  • LA Clippers
  • LA Lakers
  • Miami Heat
  • Houston Rockets


Right Answer: LA Lakers



11. WHICH FORMER NBA PLAYER DID JAKE PAUL KNOCKOUT?

  • Reggie Miller
  • Jeremy Lin
  • Nate Robinson
  • Metta World Peace


Right Answer: Nate Robinson



12. KIM NG BECAME THE FIRST FEMALE GM IN THE MLB FOR WHICH TEAM?

  • New York Mets
  • Miami Marlins
  • Boston Red Sox
  • Washington Nationals


Right Answer: Miami Marlins



13. WHAT DID THE FORMER WASHINGTON REDSKINS CHANGE THEIR NAME TO?

  • Washington Storm
  • Washington Flyers
  • Washington Reds
  • Washington Football Team


Right Answer: Washington Football Team



14. WHAT FAMOUS MUSICAL MADE ITS STREAMING DEBUT ON DISNEY PLUS?

  • The Book of Mormon
  • Hamilton
  • Elf
  • Wicked


Right Answer: Hamilton



15. WHICH LEGENDARY NBA PLAYER DID WE LOSE THIS YEAR?

  • Vince Carter
  • Michael Jordan
  • Wilt Chamberlain
  • Kobe Bryant


Right Answer: Kobe Bryant



16. THIS COUNTRY HAD ONE OF ITS WORST FIRE SEASONS EVER.

  • Australia
  • New Zealand
  • Portugal
  • Mexico


Right Answer: Australia



17. THIS NON-ENGLISH MOVIE SHATTERED RECORDS AT THE OSCAR’S THIS YEAR.

  • 1917
  • Parasite
  • The Irishman
  • Ad Astra


Right Answer: Parasite



18. WHICH INSECT WAS FIRST SPOTTED IN THE U.S. THIS YEAR?

  • Chaotic Centipedes
  • Killer Tarantulas
  • Murder Hornets
  • Deadly Beetles


Right Answer: Murder Hornets



19. WHICH SUPREME COURT JUSTICE PASSED THIS YEAR?

  • Antonin Scalia
  • Sandra Day O’Connor
  • Ruth Bader Ginsburg
  • David H. Souter


Right Answer: Ruth Bader Ginsburg



20. WHO WON THE 2020 PRESIDENTIAL ELECTION?

  • Andrew Yang
  • Bernie Sanders
  • Joe Biden
  • Elizabeth Warren

Right Answer: Joe Biden

End of Year: 2020 Quiz Answers

About admin

Check Also

Name This Game of Thrones Sigil Quiz Answers – Quizzes to Answers

[ad_1] Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link: Q 1. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *