roblox arsenal challenge quiz answers 100% score be quizzed

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers



Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Total 25 Question and Answers +10RBX


Roblox Arsenal Challenge Quiz


Arsenal is a first person shooter game created by the ROLVe Community based on the Arms Race game mode in the video game Counter-Strike: G.O. The game was featured in the Egg Hunt 2019: Scrambled in Time and 7th Annual Bloxy Awards events.

1. HOW MANY BULLETS CAN THE P250 MAGAZINE HOLD?


  • 14
  • 17
  • 19
  • 21


Right Answer: 17




2. HOW MANY BULLETS CAN THE DEAGLE MAGAZINE HOLD?

  • 8
  • 11
  • 9
  • 7


Right Answer: 7




3. HOW MANY BULLETS CAN THE TEC-9 MAGAZINE HOLD?


  • 20
  • 30
  • 35
  • 40


Right Answer: 20




4. HOW MANY BULLETS CAN THE G-18 MAGAZINE HOLD?


  • 20
  • 16
  • 18
  • 19


Right Answer: 18

5. HOW MANY BULLETS CAN THE M1911 MAGAZINE HOLD?



  • 16
  • 21
  • 23
  • 25


Right Answer: 21




6. WHAT GUN IS THE MODEL 635 BASED OFF OF?


  • M4A1
  • M16
  • MP5
  • MP7


Right Answer: M16

7. WHICH OF THESE GUNS CAN CAUSE HARM TO THE USER?



  • EM249
  • XM1014
  • MAC-10
  • MAG-7


Right Answer: EM249




8. AT CLOSE RANGE, HOW MANY SHOTS DOES THE UMP-45 TAKE TO KILL AN ENEMY PLAYER?


  • 1 shot
  • 2 shots
  • 3 shots
  • 4 shots


Right Answer: 2 shots

9. WHAT IS THE LITERAL GUN SPELL OUT?



  • Gun
  • Literal
  • Literal Gun
  • Gun (2x)


Right Answer: Gun (2x)




10. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE SOUL GUN DO?


  • 20
  • 40
  • 35
  • 50


Right Answer: 35




11. WHICH OF THESE IS A CON OF THE VECTOR?


  • Low Fire Rate
  • Low Spread
  • Long Reload
  • Small Magazine


Right Answer: Long Reload




12. WHICH OF THESE IS A CON OF THE SCAR-L?


  • Slow Reload
  • Low Body Damage
  • Poor Accuracy
  • Large Muzzle Flash


Right Answer: Low Body Damage

13. WHICH OF THESE WEAPONS LETS YOU DOUBLE JUMP?



  • Sword
  • G-18
  • Golden Knife
  • AUG


Right Answer: Golden Knife




14. WHAT DOES THE HANDCANNON SHOOT?


  • Large Bullets
  • Exploding Capsules
  • Lasers
  • Knives


Right Answer: Lasers




15. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE BARRETT DO?


  • 200
  • 600
  • 800
  • 400


Right Answer: 600




16. HOW MANY BULLETS CAN THE MINIGUN MAGAZINE HOLD?


  • 400
  • 1000
  • 700
  • 800


Right Answer: 800

17. WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE OF THE STAKE LAUNCHER?



  • 80
  • 90
  • 100
  • 110


Right Answer: 90





18. WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?


  • Cone Launcher
  • Ornament
  • Ultraball
  • Trash Can


Right Answer: Ultraball





19. HOW MUCH SELF DAMAGE DOES THE RPG DEAL?


  • 45
  • 88
  • 33
  • 77


Right Answer: 33




20. WHICH OF THESE REVOLVERS DOESN’T ALLOW FOR ONE-SHOT HEADSHOT KILLS AT LONGER RANGES?


  • Windicator
  • Pathbringer
  • Webley
  • Peppergun


Right Answer: Peppergun

21. THE DUAL LCRS WERE INTRODUCED IN WHAT UPDATE?



  • Summer Update I
  • Summer Update II
  • Summer Update III
  • Summer Update IV


Right Answer: Summer Update III




22. HOW MANY BULLETS DOES THE CANDY CANE MINIGUN HOLD?


  • 1000
  • 400
  • 800
  • 2000


Right Answer: 400




23. HOW MUCH AMMO CAN THE FMG-9 HOLD?


  • 33
  • 55
  • 77
  • 99


Right Answer: 33




24. HOW MANY BULLETS CAN THE STEN HOLD?


  • 32
  • 45
  • 60
  • 80


Right Answer: 32


25. HOW MUCH BODY DAMAGE DOES THE LASER RIFLE DO?



  • 30
  • 12
  • 24
  • 40


Right Answer: 12


Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Leave a Comment