Roblox Bloxburg Quiz Answers – Be Quizzed!

[ad_1]

Q1: HOW MANY ITEMS CAN A CASHIER (BFF) PLACE IN 1 BAG?

Roblox Bloxburg Quiz Answers 1

Correct Answer: 3

Q2: HOW MUCH CAN AN EXCELLENT EMPLOYEE MAKE AS A LEVEL 10 CASHIER (BFF)?

Roblox Bloxburg Quiz Answers2

Correct Answer: $111

Q3: WHICH ONE OF THESE ISN’T A PART OF THE CASHIER (BLOXY BURGERS) UNIFORM?

Roblox Bloxburg Quiz Answers3

Choices:-

  • Roblox Baseball Cap
  • Blue Polo Shirt
  • Brown Jacket with Buttons
  • Black Slacks

Correct Answer: Brown Jacket With Buttons

Q4: AT LEVEL 30 HOW MUCH CAN A DELIVERY PERSON MAKE PER DELIVERY?

Roblox Bloxburg Quiz Answers4

Correct Answer: $1852

Q5: WHICH ONE OF THESE IS NOT A TYPE OF TIRE USED BY THE MECHANIC?

Roblox Bloxburg Quiz Answers5

Choices:-

  • Bloxster
  • Moped
  • Classic
  • Speedy

Correct Answer: Speedy

Q6: WHICH OF THESE HAS BEEN TURNED INTO A ROBLOX TOY FIGURINE?

Roblox Bloxburg Quiz Answers6

Choices:-

  • Fisherman
  • Mechanic
  • Hair Dresser
  • Cashier

Correct Answer: Mechanic

Q6 ALT: WHICH OF THESE FOOD PRODUCTS IS MOST EXPENSIVE?

Choices:-

  • Apple Pie
  • Lasagna
  • Pizza
  • Blueberry Muffins

Correct Answer: Lasagna

Q7: GREY ROCKS CAN BE MINED IN HOW LONG?

Roblox Bloxburg Quiz Answers7

Choices:-

  • 5 Seconds
  • 20 Seconds
  • 1 Second
  • 2 Seconds

Correct Answer: 5 Seconds

Q8: COPPER CAN BE MINED IN HOW LONG?

Roblox Bloxburg Quiz Answers8

Choices:-

  • 15 seconds
  • 20 seconds
  • 12.5 seconds
  • 10 seconds

Correct Answer: 10 seconds

Q9: WHICH ONE OF THESE GAMES IS BLOXBURG MOST SIMILAR TOO?

Roblox Bloxburg Quiz Answers9

Choices:-

  • Animal Crossing
  • Minecraft
  • The Sims
  • Fortnite

Correct Answer: The Sims

Q10: WHICH OF THESE IS NOT A LANGUAGE ON BLOXBURG?

Roblox Bloxburg Quiz Answers10

Choices:-

  • English
  • Robonese
  • Oofish
  • Sanskrit

Correct Answer: Sanskrit 

Q11: WHO MADE BLOXBURG?

Roblox Bloxburg Quiz Answers11

Correct Answer: Coeptus

Q12: HOW MUCH IS THE WEIGHT LIFTING BENCH?

Roblox Bloxburg Quiz Answers12

Correct Answer: $990

Q13: WHICH OF THESE ATHLETIC ITEMS IS MOST EXPENSIVE? 

Roblox Bloxburg Quiz Answers13

Choices:-

  • Skating Rink
  • Metal Swings
  • Wooden Swings
  • Treadmill

Correct Answer: Metal Swings

Q14: WHICH OF THESE IS NECESSARY IN ORDER TO IMPROVE YOUR COOKING SKILL?

Roblox Bloxburg Quiz Answers14

Correct Answer: Counter

Q14 ALT: HOW OFTEN DO PLAYERS RECEIVE HOUSE BILLS IN THE GAME? (IN REAL WORLD TIME)

Choices:-

  • Every 15 Minutes
  • Every 5 Hours and 22 Minutes
  • Every 2 Hours and 48 Minutes
  • Every hour and 15 Minutes

Correct Answer: Every 2 Hours and 48 Minutes

Q15: EACH 123X123 SQUARE OF THE BASEMENT COSTS HOW MUCH?

Roblox Bloxburg Quiz Answers15

Correct Answer: $25

Q16: WHICH OF THESE HAS THE BEST RELIABILITY?

Roblox Bloxburg Quiz Answers16

Choices:-

  • Bord Bullet
  • Bloxus TS
  • Noobus Lumousine
  • ROTRIS Arcade Cabinet

Correct Answer: Bord Bullet

Q16 ALT: WHICH OF INTELLIGENCE ITEMS IS THE MOST EXPENSIVE?

Choices:-

  • Pearingtosh
  • Growth Bookcase
  • Attitude Bookcase
  • Oak Bookcase

Correct Answer: Growth Bookcase

Q17: WHICH ONE OF THESE HAS THE HIGHEST COMFORT?

Roblox Bloxburg Quiz Answers17

Choices:-

  • Oval Armchair
  • Curved Ottoman
  • Industrial Bench
  • Log Armchair

Correct Answer: Log Armchair

Q17 ALT: WHICH OF THESE JOBS HAS A LIGHT GREEN SHIRT AS UNIFORM?

Choices:-

  • Hairdresser
  • Mechanic
  • Janitor
  • Stocker

Correct Answer: Stocker

Q18: WHICH ONE OF THESE IS UNAVAILABLE FOR PLAYERS AT BLOXBURG FRESH FOOD?

18

Choices:-

  • Cheese
  • Apple
  • Canned Beans
  • Banana

Correct Answer: Cheese

Q18 ALT: WHICH OF THESE ATHLETIC ITEMS HAS THE HIGHEST FUN STAT?

Choices:-

  • Punching Bag
  • Inline Roller Skates
  • Skating Ice
  • Wooden Swings

Correct Answer: Skating Ice

Q19: HOW MANY PORTIONS DOES THE BEEF STEW HAVE?

Roblox Bloxburg Quiz Answers19

Correct Answer: 5

Q20: WHICH ONE OF THESE LIGHTS HAS 1 FUN?

Roblox Bloxburg Quiz Answers20

Choices:-

  • Rounded Garden Lamp
  • Heart Wall Lamp
  • Penguin Lamp
  • Large Candle

Correct Answer: Penguin Lamp

Q21: WHICH OF THESE IS THE MOST EXPENSIVE TABLE?

Roblox Bloxburg Quiz Answers21

Choices:-

  • Elegant Dining Table
  • Transitional Dining Table
  • The Verge
  • Modern Dining Table

Correct Answer: The Verge

Q22: WHICH OF THESE IS PART OF A HOLIDAY COLLECTION?

Roblox Bloxburg Quiz Answers22

Choices:-

  • Sno-Tek Mobile
  • Classic Motorcycle
  • TurfTrooper Ride-On Mower
  • Golf Cart

Correct Answer: Sno-Tek Mobile

Q23: LARGE PLOT INCREASES THE SIZE OF YOUR PLOT FROM 30X30 TO WHAT?

Roblox Bloxburg Quiz Answers23

Correct Answer: 50×50

Q24: WHICH OF THESE BEDS IS MOST EXPENSIVE?

Roblox Bloxburg Quiz Answers24

Choices:-

  • Contemporary Double Bed
  • Transitional Double Bed
  • Family Tent
  • Curved Double Bed

Correct Answer: Contemporary Double Bed

Q25: WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST HYGIENE?

Roblox Bloxburg Quiz Answers25

Choices:-

  • Modern Bowl Sink
  • Tilt Bathtub
  • Elegant Sink
  • Tilt Wall Toilet

Correct Answer: Elegant Sink



[ad_2]

Source link

Share