ultimate candy quiz answers 100% score be quizzed

Ultimate Candy Quiz Answers 100% Score +12rbx

Ultimate Candy Quiz Answers

Ultimate Candy Quiz Answers


Ultimate Candy Quiz. 

A quiz for all those who love to relax and snack on some delicious candy! In honor of Halloween, this quiz will satisfy everyone with a sweet tooth. From Snickers, to Reese’s, to M&M’s, to Skittles, and everything in between, there is a candy out there for everyone.

1. WHAT IS THE NAME OF THIS CANDY?

  1. Sugar Treats
  2. Candy Cones
  3. Candy Corn
  4. Sweet Cones

Right Answer: Candy Corn

2. WHAT ARE WARHEADS KNOWN FOR?

  1. Chocolate in the middle
  2. Extreme sour taste
  3. Chewy taffy
  4. Crunchy peanuts on top

Right Answer: Extreme sour taste

3. WHICH CANDY BAR WAS NAMED AFTER THE FAMILY HORSE?

  1. Snickers
  2. Kit Kat
  3. Tootsie Roll
  4. Starburst

Right Answer: Snickers

4. WHICH CANDY’S SLOGAN IS,”IT MELTS IN YOUR MOUTH, NOT YOUR HAND.”

  1. Kit Kat
  2. Twix
  3. Crunch
  4. M&M’s

Right Answer: M&M’s

5. WHAT M&M COLOR WAS DISCONTINUED IN THE 1970S DUE TO SAFETY CONCERNS BUT THEN REINTRODUCED IN 1987?

  1. Red
  2. Blue
  3. Green
  4. Yellow

Right Answer: Red

6. WHICH CANDY DID THIS CHARACTER OFTEN APPEAR IN COMMERCIALS FOR?

  1. Almond Joy
  2. Milky Way
  3. Tootsie Pop
  4. Bazooka Bubble Gum

Right Answer: Tootsie Pop

7. WHICH CANDY BAR ORIGINALLY CAME IN THREE PIECES AND HAD THREE DIFFERENT FLAVORS?

  1. Skittles
  2. 3 Musketeers
  3. M&M’s
  4. Butterfingers

Right Answer: 3 Musketeers

8. WHICH U.S. HOLIDAY SEES THE HIGHEST CANDY SALES?

  1. Valentine’s Day
  2. Christmas
  3. Easter
  4. Halloween

Right Answer: Halloween

9. WHAT ARE THESE CALLED?

  1. Gummy Chews
  2. Chewy Bears
  3. Gummy Bears
  4. Rainbow Chewies

Right Answer: Gummy Bears

10. BEFORE SUGAR BECAME THE MAIN INGREDIENT IN CANDY, WHAT INGREDIENT WAS USED?

  1. Honey
  2. Fruit
  3. Oil
  4. Syrup

Right Answer: Honey

11. WHAT’S IN THE CENTER OF A FERRERO ROCHER CANDY?

  1. Dried fruit
  2. Liquid milk chocolate
  3. A Hershey Kiss
  4. A whole hazelnut

Right Answer: A whole hazelnut

12. WHICH CANDY WAS INVENTED IN 1896?

  1. Dots
  2. M&M’s
  3. Tootsie Rolls
  4. Bubble gum

Right Answer: Tootsie Rolls

13. WHICH CANDY’S SLOGAN IS, “THE GREAT AMERICAN CHOCOLATE BAR”?

  1. Hershey bar
  2. Snickers
  3. Butterfinger
  4. Kit Kat

Right Answer: Hershey bar

14. WHAT CANDY COMPANY MAKES THESE?

  1. REZ
  2. PENZ
  3. PEZ
  4. PERZ

Right Answer: PEZ

15. WHICH CANDY’S SLOGAN IS, “TASTE THE RAINBOW”?

  1. Skittles
  2. Mentos
  3. Starbursts
  4. Life Savers

Right Answer: Skittles

16. WHERE DID HARIBO SWEETS ORIGINATE FROM?

  1. Sweden
  2. Germany
  3. Japan
  4. France

Right Answer: Germany

17. HOW LONG DID IT USED TO MAKE ONE SINGLE PEEP?

  1. 6 hours
  2. 17 hours
  3. 27 hours
  4. 48 hours

Right Answer: 27 hours

18. WHICH WAS THE FIRST CANDY BAR TO COMBINE CHOCOLATE WITH CRISPED RICE?

  1. Milky Way
  2. Kit Kat
  3. Butterfingers
  4. Nestle Crunch

Right Answer: Nestle Crunch

19. WHICH OF THESE FLAVORS WAS NOT AN ORIGINAL FLAVOR OF LIFE SAVERS?

  1. Grape
  2. Lemon
  3. Lime
  4. Cherry

Right Answer: Cherry

20. OTTO SCHNERING INVENTED TWO OF THE MOST WELL KNOWN CANDY BARS – ONE WAS BABY RUTH. WHAT WAS THE OTHER ONE?

  1. Butterfingers
  2. Kit Kat
  3. Almond Joy
  4. Dum Dum pops

Right Answer: Butterfingers

21. WHAT CANDY WAS ORIGINALLY NAMED OPAL FRUITS?

  1. Life Savers
  2. Necco Wafers
  3. Smarties
  4. Starbursts

Right Answer: Starbursts

22. WHAT IS THE NAME OF THIS CANDY?

  1. Lollipop Ring
  2. Ring Pop
  3. Candy Jewelry
  4. Ring Gems

Right Answer: Ring Pop

23. WHICH CANDY WAS MEANT TO MIMIC THE TASTE OF A MALTED CHOCOLATE MILKSHAKE?

  1. Butterfingers
  2. Milky Way
  3. Twix
  4. Whoppers

Right Answer: Milky Way

24. WHAT IS THIS CANDY CALLED?

  1. Rock Pops
  2. Crystal Pops
  3. Crystal Candy
  4. Rock Candy

Right Answer: Rock Candy

25. WHAT CANDY WAS ORIGINALLY NAMED KANDY KAKE?

  1. Baby Ruth
  2. Candy Canes
  3. Kit Kat
  4. Almond Joy

Right Answer: Baby Ruth

Share