are you a pokemon master quiz answers 100% be quizzed

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers 100% Score

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers 100% Score


Are you a Pokemon Master? Quiz Answers



Are you a Pokemon Master? Quiz Answers 20 question answers from be quizzed with 100% score



1. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?



  • Watchdog
  • Poochyena
  • Riolu
  • Simisage


Right Answer: Riolu



2. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Turtwig
  • Shaymin
  • Tepig
  • Chewtle


Right Answer: Chewtle




3. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Cufant
  • Dracovish
  • Amaura
  • Braixen

Right Answer: Dracovish


4. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Bergmite
  • Boldore
  • Geodude
  • Pyukumuku

Right Answer: Bergmite

5. TECHNICAL MACHINE ALERT!



  • Falkner
  • Winona
  • Jasmine
  • Flannery


Right Answer: Winona



6. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Pansage
  • Panpour
  • Pansear
  • Pancham


Right Answer: Pansear



7. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?



  • Foongus
  • Nuzleaf
  • Swirlix
  • Baltoy

Right Answer: Baltoy




8. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Trubbish
  • Makuhita
  • Psyduck
  • Audino


Right Answer: Makuhita

9. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?



  • Litten
  • Helioptile
  • Zorua
  • Poochyena


Right Answer: Litten



10. A POKEMON TYPE ALERT!



  • Normal
  • Ghost
  • Psychic
  • Fairy


Right Answer: Ghost




11. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Ghastly
  • Cosmog
  • Misdreavus
  • Ditto


Right Answer: Misdreavus




12. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Aron
  • Cranidos
  • Shieldon
  • Turtwig


Right Answer: Shieldon

13. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Cranidos
  • Tyrunt
  • Krokorok
  • Skrelp


Right Answer: Tyrunt



14. TECHNICAL MACHINE ALERT!


  • Thunder Bolt
  • Shock Wave
  • Thunder Punch
  • Charge Beam


Right Answer: Thunder Punch



15. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

Right Answer: Braixen



16. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Toxtricity
  • Arctozolt
  • Meloetta
  • Spectrier


Right Answer: Arctozolt

17. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?



  • Rockruff
  • Perrserker
  • Litleo
  • Zorua


Right Answer: Rockruff



18. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?


  • Houndoom
  • Glastrier
  • Zacian
  • Zamazenta


Right Answer: Zacian



19. TECHNICAL MACHINE ALERT!


  • Explosion
  • Catastropika
  • Self-Destruct
  • Pulverizing Pancake


Right Answer: Pulverizing Pancake




20. A POKEMON TYPE ALERT!

  • Normal
  • Ice
  • Dragon
  • Fairy


Right Answer: Dragon



Are you a Pokemon Master? Quiz Answers

Share