guess the lyrics quiz answers videoquizhero

guess the lyrics quiz answers videoquizhero 

allquizanswer.com guess the lyrics quiz answers videoquizhero


guess the lyrics quiz answers 100% score

↧↧↧
solve this quiz on coinpayu.com and earn 0.00003790 BTC = USD.$0.29

⇇attention this is  all version question answers so please scroll down and see your question answers⇉



Q 1. Can you choose the right word to complete these lyrics to this Billie Eilish smash hit?
( SO YOU’RE A TOUCH______ )
Choices:
Pal
Guy
Gal
Cookie
Right Answer:
Guy
Q 2. What’s the correct word?
( I’M GONNA TAKE MY _____ TO THE OLD TOWN ROAD )
Choices:
Shoes
Truck
Car
Horse
Right Answer:
Horse
Q 3. Can you complete these lyrics?
( I LOVE IT WHEN YOU CALL ME ____, I WISH I COULD PRETEND I DIDN’T NEED YA )
Choices:
Sweetheart
Señorita
Baby
Back
Right Answer:
Señorita
Q 4.What is the correct word?
( ‘CAUSE GIRLS LIKE YOU RUN AROUND WITH _____ LIKE ME )
Choices:
Guys
Fools
Dudes
Pals
Right Answer:
Guys
Q 5. What word is missing from the lyrics to this song?
( DON’T CALL ME UP I’M GOING OUT _____ )
Choices:
Later
Tomorrow
Tonight
Today
Right Answer:
Tonight
Q 6. Can you complete the lyrics?
( You PROMISED THE _____ AND I FELL FOR IT )
Choices:
Truth
Dreams
World
Love
Right Answer:
World
Q 7. What word is missing here?
( WHY MEN GREAT ‘TIL THEY GOTTA BE ____ ? )
Choices:
Sad
Bad
Late
Great
Right Answer:
Great
Q 8. Complete these lyrics!
( I AM A _____ STAND UPON MY SHOULDERS TELL ME WHAT YOU SEE )
Choices:
Boulder
Giant
Tower
Statue
Right Answer:
Giant
Q 9. Can you figure out which word is missing?
( HERE’S TO THE ONES THAT WE GOT CHEERS TO THE ____ YOU WERE HERE, BUT YOU’RE NOT )
Choices:
Wish
Hope
Mate
Thought
Right Answer:
Wish
Q 10. What word is missing from these lyrics?
( I NEED SOMEBODY TO ____ SOMEBODY TO KNOW SOMEBODY TO HAVE SOMEBODY TO HOLD )
Choices:
Forget
Learn
Love
Heal
Right Answer:
Heal
Q 11. What word is missing?
( DON’T ____ UP, DON’T COME OUT DON’T START CARING ABOUT ME NOW )
Choices:
Come
Turn
Show
Start
Right Answer:
Show
Q 12. What word is missing from the lyrics to this song?
( YOU NEED TO ____ DOWN, YOU’RE BEING TOO LOUD )
Choices:
Sit
Shut
Calm
Cool
Right Answer:
Calm
Q 13. Choose the correct word!
( WHAT DO YOU WANT FROM ME? WHY DON’T YOU RUN FROM ME? WHAT ARE YOU ________? WHAT DO YOU KNOW? )
Choices:
Scheming
Planning
Wondering
Thinking
Right Answer:
Wondering
Q 14. Can you choose the correct word to complete these lyrics?
( SHOW ME A PIECE OF YOUR HEART, A PIECE OF YOUR _____ )
Choices:
Love
Mind
Attitude
Desire
Right Answer:
Love
Q 15. What word is missing here?
( HAD TO HAVE HIGH, HIGH _____ FOR A LIVING DIDN’T KNOW HOW BUT I ALWAYS HAD A FEELING )
Choices:
Heels
Hopes
Dreams
Expectations
Right Answer:
Hopes
Q 16.How about this one? Can you choose the correct word?
( LOOK WHAT YOY MADE ME DO, I’M WITH SOMEBODY NEW OOH, BABY, BABY, I’M DANCING WITH A ______ )
Choices:
Clown
Fool
Stranger
Nobody
Right Answer:
Stranger
Q 17.What about this one? Can you complete the lyrics here?
( MY WRIST, STOP WATCHIN’, MY ____ IS FLOSSIN’ )
Choices:
Neck
Teeth
Hand
Foot
Right Answer:
Neck
Q 18. What’s the correct word?
( YOU KNOW I’M THE ONE WHO PUT YOU UP THERE, NAME IN THE ______ DOES IT EVER GET LONELY? )
Choices:
Sky
Clouds
Air
Tree
Right Answer:
Sky
Q 19. Can you figure out which word is missing?
( EVERYWHERE I GO (HEY) CATCH ME ON THE BLOCK LIKE I’M _____(WOW) )
Choices:
The Beast
The Mailman
Mutombo
The Say Hey Kid
Right Answer:
Mutombo
Q 20. Can you choose the correct word?
( AND YOU’RE MAKING ME FEEL LIKE MAYBE I AM _____ )
Choices:
Someone
Nobody
Somebody
Something
Right Answer:
Somebody
Q 21. What’s the missing word?
( YOU’LL BE COMING BACK, BACK FOR _____ WITH YOUR PLATE, YOU JUST CAN’T HELP IT )
Choices:
A double
More
Another
Seconds
Right Answer:
Seconds
Q 22. What word completes the lyrics here?
( LOVE TO SEE YOU SHINE IN THE NIGHT LIKE THE _____ YOU ARE )
Choices:
Star
Pearl
Jewel
Diamond
Right Answer:
Diamond
Q 23. Can you choose the right word to complete the lyrics to this song?
( THEN ONLY FOR A MINUTE I WANT TO CHANGE MY _____ )
Choices:
Mind
Heart
Life
Desires
Right Answer:
Mind
Q 24. What city completes the lyrics: “Land in _______. The air was hot from summer rain.”
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
A
Q 25. Choose the animal that correctly completes the lyrics: “Homegrown _________, see you later.”
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
A
Q 26. Which city would complete the lyrics to this song?
( I’m IN ______ AND I GOT THIS VIEW BUT I MIGHT AS WELL BE IN A HOTEL ROOM, YEAH )
Choices:
Seattle
Toronto
Brooklyn
Cleveland
Vancouver
Los Angeles
Right Answer:
Toronto
Q 27. What’s the missing word?
( YOUR POETRY’S BAD AND YOU BLAME THE _____ )
Choices:
News
TV
Radio
Newspaper
Sun
Circus
Right Answer:
News
Q 28.Here are four images, in no particular order, that appear in the lyrics of a hit song. If you know the song, the images will make perfect sense. Which of the words below appears most often in this song?
Choices:
Love
Close
Dear
My
Can
You
Right Answer:
My
Q 29.Here are four images, in no particular order, that appear in the lyrics of a hit song. If you know the song, the images will make perfect sense. How many syllables does the title of this song have?
Choices:
4
5
6
7
1
2
3
8
Right Answer:
6
Q 30.”Tell me somethin’, girl. Are you happy in this modern world?” How many times can you find the title of this song in our word search?
Choices:
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Right Answer:
12


tags
guess the lyrics quiz with answers | 2020
guess the lyrics 2020 video quiz hero answers
videoquizhero answers lyrics
guess the lyrics quiz answers 2020
guess the lyrics answers 2020
guess the lyrics 
guess the lyrics quiz 2020
video quiz answers
Share