outer space video quiz answers quiz diva quiz 100% score allquizanswer

Outer Space Video Quiz Answers 100% Score Quiz Diva Quiz

OUTER SPACE VIDEO QUIZ

Outer Space Video Quiz Answers

100% Score


Q1. YOU’VE RECEIVED A DISTRESS SIGNAL! WATCH THE VIDEO TO SEE WHAT IT SAYS.

  1. Blue
  2. Green
  3. Red
  4. Orange


Right Answer: Orange

Q2. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Right Answer: B

Q3. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


R
ight Answer: A

Q4. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

  1. A – 6.7 million pounds
  2. B – 7.1 million pounds
  3. C – 7.7 million pounds
  4. D – 8.2 million pounds

Right Answer: C – 7.7 million pounds

Q5. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

  1. A – 4.25 minutes
  2. B – 6.7 minutes
  3. C – 8.5 minutes
  4. D – 9.8 minutes

Right Answer: C – 8.5 minutes

Q6. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

 

  1. 20
  2. 19
  3. 24
  4. 22

Right Answer: 22

Q7. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

 

  1. 5
  2. 7
  3. 6
  4. 4


Right Answer: 5

Q8. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

 

  1. Red
  2. Blue
  3. Green
  4. Orange


Right Answer: Orange

Q9. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: D

Q10. WATCH THIS VIDEO TO ANSWER THE QUESTION!

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Right Answer: B

Outer Space Video Quiz Answers Quiz Diva

Share